Cupcake butik: Cupcake rózsacsokor nőnapra..

2013. március 4., hétfő

Cupcake rózsacsokor nőnapra..

Nőnapi cupcake csokor

Nőnapi Cupcake csokor


Először is bocsánat kedves követőim, hogy napokon keresztül nem jelentkeztem! A hétvégén nagy körutat tettünk a Dunántúlon, a program elég szoros volt.. :)
Mivel közeledik a nőnap, gondoltam páromat felmentem a virágvásárlás alól.. Készítettem a mamáknak egy-egy cupcake csokrot. Meglepődtek, mikor meglátták :) Először azt hitték igazi csokor! Nagyon örültek neki.. Erről eszembe jutott egy közmondás? Szép is, finom is és nőnapra viszik, mi az? CUPCAKE CSOKOR! :)
Az elkészítés menetét sajnos nem fényképeztem le, nagyon sietnem kellett, az indulással már így is késésben voltunk :(
De le tudom Nektek írni, ha valaki ilyesmit szeretne készíteni.
  1. Szükséged lesz egy kaspóra, biztos akad otthon, amit nem használsz éppen :)
  2. Virág nagykereskedésben vettem a hungarocell golyót, akkorát, ami biztonsággal bele tud csücsülni a kaspóba (de gömb alakú oázis is tökéletes)
  3. Kell még néhány fogpiszkáló
  4. Borostyán
A hungarocell golyót beletettem a kaspóba, majd beleböködtem a fogpiszkálókat párosával! oda, ahova körülbelül tenni akarom a cupcake rózsákat. Ezután kezembe vettem egy cupcake-et, és kivettem 2db fogpiszkálót a golyóból, majd a cupcake aljába toltam annyira, hogy ne jöjjön teljesen át a krémen, azaz felül ne látszódjon ki. Majd visszatettem a fogpiszkálós cupcake-et a hungarocell golyóba. Így folytattam a többi "rózsával" is, míg volt hely a golyón. Ezután fogtam a borostyánomat, amit a kertből szedtem, és az üres helyekre ezeket tűztem. A munka során néhol sajnos azért megsérült a krém, ezért nagyon óvatosan kell elkészíteni.. De megéri! Na, meg utazást sem nagyon kedvelték, de azért egyben maradtak :)

Cupcake csokor

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Gratulálok! Na, igen én is örülnék egy ilyen ajándék ehető csokornak. :)))

    VálaszTörlés
  2. Köszi Csilla, én is örültem volna neki :D ..de nekünk az jut, hogy elkészíthetjük, igaz? :) Láttam a blogodat ám! Szuper!!! Nagyon klassz képeket csinálsz, a még klasszabb ételekről! ÉN IS gratulálok Neked! :)

    VálaszTörlés