Íme egy kis segítség, a következőkben lekvárral töltik ki a torta közepét, a szélére rakhatsz pl. jó keményre felvert Hulala tejszínhabot, vagy Hulalával elkevert Gála pudingot, ezek garantáltan nem folynak majd le!
Minden ami torta, cupcake, cake pop - sütinyalóka, és keksz dekoráció! Keress az elérhetőségeimen!
2013. január 23., szerda
Mitől lesz szép magas tortánk
Ez is egy olyan kérdés, amit régen sehogy sem tudtam megfejteni. De pár évvel ezelőtt rátaláltam a megoldásra! :) Nagyon egyszerű. A "nagyok" nem is egy tortalapot sütnek, hanem mindjárt kettőt, így biztosítva a torta magasságát. S mit tegyél, hogy a torta széle ne "konyuljon le"? Fogj egy sima zacskót, töltsd bele a krémet, amit a tortába szánsz, lyukaszd ki az egyik csücskét, és nyomj egy keretet az egyik lapra körbe. S ezután töltsd ki a többi krémmel, vagy lekvárral, dzsemmel..stb. Hidd el nem nagy ördöngösség! :)
Íme egy kis segítség, a következőkben lekvárral töltik ki a torta közepét, a szélére rakhatsz pl. jó keményre felvert Hulala tejszínhabot, vagy Hulalával elkevert Gála pudingot, ezek garantáltan nem folynak majd le!
Íme egy kis segítség, a következőkben lekvárral töltik ki a torta közepét, a szélére rakhatsz pl. jó keményre felvert Hulala tejszínhabot, vagy Hulalával elkevert Gála pudingot, ezek garantáltan nem folynak majd le!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése